Sophos


Hoe kan u zich beter beveiligen?

Sophos security for the small business and KMO/SMB

It’s time your security solutions started talking.

Manage all your Sophos products from a single
cloud-based console with Sophos Central.
FAQ

1Waarom kiezen voor Sophos beveiliging?

Sophos is toonaangevend op een breed terrein van IT-security. Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie.

Zo kunnen vanuit Sophos de volgende producten geleverd worden:

  • Sophos dashboard
  • Sophos Endpoint
  • Sophos XG/SG Firewall
  • Wi-Fi
  • Sophos Mobile Device Management & Antivirus
  • Encryptie
2Kunnen we eenvoudig migreren naar een Sophos omgeving?

Sophos werkt op basis van een cloud management portal. Zo kan u eenvoudig uw gehele omgeving en ook multisite beheren en opzetten.

3Hoe kunnen we eenvoudig een overzicht bewaren van de Sophos omgeving?

Met Sophos Central kunt u ons Sophos bekroonde Synchronized Security-platform beheren. Geavanceerde aanvallen worden meer gecoördineerd dan ooit tevoren. Nu zijn je verdediging ook. Onze revolutionaire Security Heartbeat ™ zorgt ervoor dat uw eindpuntbeveiliging en firewall met elkaar praten. Het is een eenvoudig maar effectief idee dat betekent dat u een betere bescherming krijgt tegen geavanceerde bedreigingen en minder tijd hoeft te besteden aan het reageren op incidenten. Het is zo simpel dat je je afvraagt ​​waarom niemand het eerder deed.

Contacteer ons voor meer informatie