Cisco Meraki network as a service wat houd dat nu toch in? Hoeveel kost dat? Hoe gaat het in zijn werk?

Wij bieden samen met Cisco Meraki ‘Network as a Service’, kort samengevat voor een bepaald bedrag heb je een bedrijfsnetwerk op maat van je onderneming. Zo hoeft u geen grote investering op voorhand te doen voor nieuwe hardware, licenties en onderhoud. Gaat er iets stuk, moet er iets uitgebreid worden? Wij vervangen en plaatsen het zo bij.

Enkel betalen voor gebruik

Je zit inderdaad niet te wachten op een nieuwe zware investering. Maar je bent wel overtuigd van de mogelijkheden van Cisco Meraki? Dan is deze oplossing zeker voor jou. Zo betaal je enkel maar voor wat je gebruikt.

Uiteraard blijft de hardware van ons, u betaald enkel voor het gebruik. Gaat er iets stuk buiten uw fout om geen probleem wij vervangen het binnen de 24 uur. Kies je voor deze oplossing? Dan gaan we samen de overeenkomst aan voor minimum 36 maanden.

Proactief beheer van uw netwerk.

Het is onze job om jouw netwerk zo optimaal mogelijk te laten werken, maar daarnaast ook te zorgen dat de hardware ook steeds optimaal kan werken. Zo gaan wij proactief uw netwerk gaan monitoren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en jij u kan focussen op bedrijf.

Waarom kiezen voor Network-IT als uw partner voor NaaS

Gecertificeerde Cisco Meraki Experts

24/7 support door experts

Eén vaste contactpersoon

Live chat voor snelle vragen

Benieuwd wat NaaS kan betekenen voor uw onderneming?

De maandelijkse kostprijs van uw NaaS oplossing hangt af van het netwerk, dit is steeds op maat van uw onderneming. Samen overleggen wij ook wat u verwacht van jouw nieuwe netwerk. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag voor een op maat gemaakt voorstel, zodat je niet enkel een voorstel krijgt maar je exact weet hoe je netwerk er uit zal zien en wat de prestaties zullen zijn.

Vraag meer informatie aan over NaaS