Beter en efficiënter samenwerken door de Modern Workplace

Wat is Modern Workplace?

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Hierdoor laat je ze niet harder werken, maar slimmer. De modern workplace, met een belangrijke cloud-component, zorgt echter ook voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Overal moet bedrijfsinformatie worden gecontroleerd en beveiligd als medewerkers mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Een Modern Workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

Office-365-Cloud-Logo

Wat houd nu Modern Workplace in?

1. Online communiceren & samenwerken

Integreer al uw communicatiekanalen zodat uw medewerkers via dezelfde gebruikersinterface kunnen telefoneren, chatten en online vergaderen. Ze kunnen dan heel gemakkelijk van het ene naar het andere communicatiekanaal overschakelen, bijvoorbeeld om tijdens een telefoongesprek met een collega ook anderen uit te nodigen voor een videoconference waarbij ze samenwerken aan een document.

2. Mobiliteit & multi-device

Maak gegevens en applicaties op een veilige, gebruiksvriendelijke en goed beheerde manier bereikbaar op elk apparaat en op elk moment. Afhankelijk van hun taken en functie geeft u uw medewerkers andere toestellen. En aangezien werk en privé door elkaar lopen, moeten ze ook hun eigen smartphone veilig kunnen gebruiken om het werk op te volgen terwijl hun persoonlijke gegevens wel privé blijven.

3. Productiviteit & digitalisering

Door data centraal te bewaren en beschikbaar te stellen via de cloud, kunnen uw medewerkers sneller informatie vinden en krijgen uw klanten ook sneller antwoord op hun vragen. Informatie blijft up-to-date en er is veel meer interactie tussen collega’s, ook al bevinden ze zich niet op dezelfde locatie. Stel digitale, geautomatiseerde workflows in zodat documenten sneller worden goedgekeurd en projecten efficiënter afgewerkt raken.

4. Intelligente security

Geef uw medewerkers toegang tot hun eigen digitale werkomgeving op basis van hun beveiligde log-in. Zorg er daarbij wel voor dat de beveiliging het gebruiksgemak niet in het gedrang brengt. De beste manier om dat dilemma op te lossen is door enerzijds de centrale infrastructuur heel goed te beveiligen – bijvoorbeeld via een betrouwbare cloud partner – en anderzijds de informatie af te schermen door een toegangscontrole per gebruiker of gebruikersgroep.

Geïnteresseerd?

Heb jij zin om uw onderneming te transformeren naar een Modern Workplace?
Of heb je nog tal van vragen en heb je graag dat een van onze specialisten met jou contact opneemt of tot bij u op uw kantoor komen? Dat kan zeker! Onze specialisten staan klaar om u bij te staan met hun expertise en ervaring om u te helpen bij de transformatie en u de juiste oplossing aan te bieden. Zodat uw omgeving voldoet aan uw noden.

Contactinformatie

U kan ons telefonisch contacteren of per e-mail via onderstaande gegevens :

  • telefonisch : +32 15 639032 
    vanaf 7 uur en tot 23 uur wordt u doorgeschakeld naar een technieker voor dringende gevallen