Microsoft Teams

Maak kennis met de hub voor teamwerk in Office 365.

Samen bereik je meer dan alleen

Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, kunt vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken.

Effectiever communiceren

Krijg je team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties.

Beter samenwerken

Werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

Je werkomgeving aanpassen

Voeg je favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om je bedrijf te laten groeien.

Je team beveiligen

Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance, allemaal mogelijk gemaakt met Office 365.

Samen meer bereiken met Microsoft Teams

Vergaderen met teams van 10 or 10.000 leden. Host audio-, video en webvergaderingen voor iedereen binnen of buiten je organisatie, of pak het groots aan met livegebeurtenissen.
Duidelijke en betrouwbare telefoongesprekken. Combineer Teams met een telefoonsysteem, Abonnement en directe routering voor wereldwijde zakelijke gesprekken.
Word gezien en gehoord, waar je werk je ook brengt. Gebruik Teams-apparaten voor een intelligentere ervaring met vergaderen en bellen.
Laat Teams voor je werken. Voeg je favoriete Microsoft-services en services van derden toe, of bouw aangepaste apps om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf.
Maximaliseer de impact van je Eerstelijnspersoneel. Bied alle werknemers meer mogelijkheden met nieuwe functies voor het beheren van planningen en diensten.
Bied de best mogelijke zorg met hulp van Microsoft Teams. Werk samen en coördineer op een eenvoudige, veilige manier met chat-, video-, audio- en gezondheidszorghulpmiddelen in één hub.
Microsoft Teams is ontworpen met IT in gedachten en biedt beheermogelijkheden voor samenwerking, vergaderingen, bellen en apps op één plek met eenvoudig beheer.

Vraag vrijblijvend meer info