Wij zijn al een geruime tijd een Sophos Partner, met Sophos bieden wij u een geavanceerd beveiliging systeem met zowel hardware, en software. Heb je meer vragen gelieve onderstaand formulier in te vullen voor uw vragen of indien je wenst komt er een Sophos specialist naar u toe.


Hoe kan u zich beter beveiligen?

Sophos security for the small business and KMO/SMB

It’s time your security solutions started talking.

Manage all your Sophos products from a single
cloud-based console with Sophos Central.
FAQ

1Waarom kiezen voor Sophos beveiliging?

Sophos is toonaangevend op een breed terrein van IT-security. Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie.

Zo kunnen vanuit Sophos de volgende producten geleverd worden:

  • Sophos dashboard
  • Sophos Endpoint
  • Sophos XG/SG Firewall
  • Wi-Fi
  • Sophos Mobile Device Management & Antivirus
  • Encryptie
2Kunnen we eenvoudig migreren naar een Sophos omgeving?

Sophos werkt op basis van een cloud management portal. Zo kan u eenvoudig uw gehele omgeving en ook multisite beheren en opzetten.

3Hoe kunnen we eenvoudig een overzicht bewaren van de Sophos omgeving?

Met Sophos Central kunt u ons Sophos bekroonde Synchronized Security-platform beheren. Geavanceerde aanvallen worden meer gecoördineerd dan ooit tevoren. Nu zijn je verdediging ook. Onze revolutionaire Security Heartbeat ™ zorgt ervoor dat uw eindpuntbeveiliging en firewall met elkaar praten. Het is een eenvoudig maar effectief idee dat betekent dat u een betere bescherming krijgt tegen geavanceerde bedreigingen en minder tijd hoeft te besteden aan het reageren op incidenten. Het is zo simpel dat je je afvraagt ​​waarom niemand het eerder deed.

Contacteer ons voor meer informatie